Wil je goed in contact met jezelf blijven? Voel je behoefte aan het omarmen van een dieper niveau van innerlijke rust?
Wil je jouw hart als dagelijks kompas inzetten? Lees dan verder ….

Het klinkt allemaal zo mooi…..en dat is het ook!
Bovenstaande is mogelijk voor iedereen, door je weer af te stemmen op jezelf en je energie te laten stromen.

Een Integrated Energy Therapy (IET) healingsessie of….nog krachtiger….de IET cursus maakt veel los en zet je energie weer in beweging op alle niveaus van zijn (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel). Je stemt jezelf weer krachtig af op je hart en de energie zal je ondersteunen om innerlijke weerstanden te los te laten & ruimte maken voor jouw prachtige afstemming op jezelf & Bron. Zelf pas ik vrijwel dagelijks de ‘snelle’ 5 minuten-empowerment energiebehandeling op mezelf toe. (daarover straks meer)

We kennen het allemaal….gevoelens van onrust….onrustige geest, onrustig in je lijf….hoe graag lopen we daarvoor weg.
Hier volgt een manier die ik ben gaan toepassen. Als ik me onrustig voel en me daarvan bewust word en me realiseer dat ik dat anders wens…..dan kies ik ervoor om …..pauze te nemen én te gaan zitten!

Ik sluit mijn ogen, breng mijn aandacht naar binnen en maak contact met mijn lichaam.
Ik breng mijn aandacht naar diverse delen in mijn lijf en volg mijn ademhaling. (en dan maak ik contact met de fysieke plek waar de onrust zich bevindt. Merk op wat er gebeurt als je dat doet.
Ik neem plekken waar van spanning, van ontspanning. Ik neem waar hoe ik adem haal.
Dit doe ik met milde aandacht.. Alsof je als waarnemer bij jezelf naar binnen kijkt.
Oordelen over fysieke ongemakken kunnen hier langskomen…….oordelen over je gedachten kunnen hier langskomen.  Kijk of je daar ook met milde aandacht naar kunt kijken, als waarnemer. Je hoort je gedachten maar hoeft er niets mee. Ze zijn er gewoon en je geeft jezelf toestemming hiernaar te luisteren vanuit oordeelloosheid en mildheid.  Je blijft je verbinden met je lichaam en met hoe je je lichaam op dit moment aanvoelt op de stoel. 

Vervolgens ga je met je milde aandacht naar je hartstreek. Je stemt jezelf af op je hart, vult je hart helemaal op met liefde en dankbaarheid en laat deze energie heerlijk door je lichaam en om je heen stromen.

Merk op wat het met je doet!

Oké, voor bovenstaande is wel nodig dat je bereid bent (en oefent!!) als waarnemer naar jezelf te leren kijken. En dat je, te midden van bezig zijn met….doen, doen, doen…in onrust…….even pauze neemt……waarneemt wat er gebeurt en je geestkracht erachter zet om, in mijn geval… mezelf bewust op de stoel te zetten en de oefening te starten.

Daarna start ik de IET 5 minute empowerment. Een IET basic methode….En na mezelf te hebben verbonden met de energie van de engelen (energie van de boodschappers van de Bron) voel ik het al gebeuren…..én na een paar handposities is de energieverschuiving heel sterk waarneembaar in mezelf. In mijn voeten een zachte prikkeling (ik voel de energie stromen door mijn voeten). In mijn hoofd een rust. Tijdens het behandelen voel ik een innerlijke verschuiving. Ik voel me verbonden met mezelf, liefde stroomt, dankbaarheid stroomt, ik voel dat ik op de plek van mildheid en acceptatie ben in mezelf. Fijn om weer bewust contact met deze plek te maken. Ik laat mezelf volstromen met de energieën van de helende engelen van: onschuld, vertrouwen, spirituele trots, steun, vrijheid, liefde, vergeving, gemak en veiligheid!

Deze heerlijke aanwezige staat van zijn is natuurlijk op vele manieren te bereiken. IET is er één van! Voor mij een heel prettige, omdat ik me graag verbind met engelen energie.

Ik voel me vervolgens weer gefocussed in mezelf, in rust, gecentreerd en dat is een fijne positie om vanuit te leven! En stelt me in staat makkelijk te stromen, En met een geopende hart liefdevol naar mezelf te zijn en daarmee ook liefdevol naar de mens om me heen. Het helpt je werkelijk om de aantrekking te hebben op fijne contacten en ervaringen waar je nu zelf ook op bent afgestemd.

Door je af te stemmen op jezelf en jezelf te gunnen op deze plek te zijn, ondersteun je jezelf in het omarmen van een leven vanuit overgave, vertrouwen en wetende dat alles wat je in je leven ontmoet een spiegel is én onderdeel van het ontvouwen van jouw goddelijke plan hier op aarde. Vanuit dit vertrouwen en je eigen afstemming op je hart zul je gelijksoortige ervaringen meer en meer gaan aantrekken. (Wet van Aantrekking)

Nét na een IET behandeling hoor ik vaak terug dat iemand zich een stuk lichter voelt. Er kan een heerlijk ontspannen gevoel worden ervaren, vreugde en lichtheid……van coherentie…..
En dan de dagen erná….kan het zomaar zijn dat er weer van alles los komt. Emotionele buiten, boosheid, verdriet…Waar komt dát nou opeens vandaan vraag je je dan af….. dáár zat je toch niet op te wachten? Of toch wel?

Weet dan dat dit een heel natuurlijk proces is. Een reactie van je lichaam en geest op de helende energie. En precies wat nodig is om op dat moment in je leven en bewustzijn oude lasten af te leggen en ruimte te krijgen voor het nieuwe.

Welke vernieuwing?

Dat hangt af van de intentie die je had bij het ontvangen van de healing……..zoals meer zachtheid naar jezelf en anderen, meer innerlijke rust…….helderheid, ontvankelijkheid, fysieke heling enz.

Wij mensen leren op aarde door ervaringen op te doen. We doen zo waardevolle inzichten op over onszelf, door ons bewust te worden van onze gedachten, gevoelens, woorden en daden. En hoe dat alles ons beïnvloed én de wereld om ons heen. Hoe het bijdraagt aan het leven dat we voor onszelf creëren. ( Gedachten, gevoelens en woorden zijn krachtige energievelden)

Ik leer je graag tijdens de cursus of een healingsessie om je hier meer bewust van te zijn en jezelf te leren ondersteunen je te focussen op datgene waar je vanuit jouw hart en ziel naar toe wil. Met de stroom mee! Dit is waar mijn passie ligt. Zowel voor in mijn eigen levensstroom als om anderen in te mogen dienen.

De engelen helpen je heel graag in dit proces! Zij zijn boodschappers van Goddelijke liefde en wensen ons het hoogste en mooiste toe…..hoe zou het zijn als we onze wil afstemmen op de Goddelijke wil, door vanuit liefde te leven ( i.p.v. angst) en de energieën van liefde, vergeving, compassie, gemak, vreugde, bescherming e.d. meer en meer te integreren in ons dagelijks leven … Dit stap voor stap gaan belichamen!

En datgene wat dit, in ons, in de weg staat liefdevol aankijken, onszelf ervoor vergeven en dit helen! Laten we stralen in onszelf en deze stralen de wereld inbrengen. ( De hemel op aarde brengen!!) Afgestemd op onze ziel ons leven leven.

Wij mensen groeien stap voor stap en onze geestelijke helpers staan zij aan zij naast ons om ons hierin te ondersteunen…..Nodig ze uit! Voor je hoogste goed en hoogste heling. Zet je intentie in liefde neer en verwacht het allermooiste..

Wil je dit ervaren of zelf de methode leren, zodat je dit dagelijks thuis en waar dan ook kunt toepassen?
Neem dan contact met me op!
Meer info op www.zonnighart.nl/iet-healing

Lieve groet Sandra