IET® healing


Engelen en gidsen zijn altijd bij je.
Liefdevol wachtend op jouw uitnodiging om je te helpen in alle gebieden van je leven.
Ze werken door je heen voor je hoogste goed en heling…als je ze vraagt!
De mens heeft vrije wil en de engelen respecteren dat altijd.

Ze willen dolgraag gevraagd worden.
Dit dient ook hun reden van bestaan!
VRAAG vanuit je hart,
VERTROUW en ERVAAR innerlijke leiding

Wil je zelf leren healen met de engelen? Dat kan!


“Lieve Sandra, Ik ben nog onder de indruk van de healing.
Ben heel anders naar huis gegaan dan de eerste keer, het was overweldigend. 
Begin nu in een andere flow te komen en hoop dat het zo doorzet. Ik slaap nu ook veel beter.
Dank voor je liefde volle healing, ben zo blij jou te hebben ontmoet, het voelde de eerste keer al meteen goed.”
Jannie, april 2019

IET logo

Wat is Integrated Energy Therapy® healing?

Stevan J. Thayer is de  grondlegger van  Integrated Energy Therapy®.  Zijn missie is: ‘Heal the world one-heart-at-a-time’.

Sinds juni 2017 ben ik gecertificeerd IET® Master-Instructor vanuit The Centre of Being, Inc. USA  www.learniet.com en verzorg ik met veel liefde IET® cursussen en workshops.

IET® is een krachtige vorm van engelenheling! en helpt blokkades los te laten en te verwijderen, de positieve (tegenovergestelde) emotie te integreren in het energieveld, karma te verwijderen en zo gevraagd wordt gewerkt aan het makkelijker herinneren en leven van je zielendoel.

Een zielester schoonmaak wordt toegevoegd aan de IET® healing wanneer je de weg wilt vrijmaken voor het beleven van je zielendoel. Het is erop gericht je zieledoel te omarmen en weerstanden weg te nemen.

Na de IET® behandeling is het veel voorkomende effect dat je een diep gevoel van vreugde en lichtheid ervaart.

De heling ontstaat/gebeurt door jouzelf en vindt plaats in de samenwerking tussen jou en de engelen, gidsen, verrezen meesters en God (de bron). Mijn rol is om deze zelfhelende energie door te geven. Ik help je in samenwerking met engelen, gidsen, verrezen meesters en God om jouw lichaam de mogelijkheid te geven weer zélf tot heling te komen.

WANNEER?

* preventief ! Ter ondersteuning van een goede gezondheid. Je stimuleert jouw zelfheling op verschillende niveaus van zijn te weten; fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel.
* bij fysieke trauma’s en ziekte
* bij emotionele klachten zoals angst, stress, onderdrukte gevoelens, emotionele crisissen.
* bij mentale klachten zoals beperkende gedachten en overtuigingen.

Zonnig Hart stelt geen diagnose, behandelt noch geneest ziekte. Een healing bij Zonnig Hart is ook niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen. Wél werkt een healing sterk in op het zelf genezend vermogen van het lichaam en de geest. Wat een levenskwaliteit verhogende werking heeft.

Ik merk dat de thema’s van mensen die bij mij voor IET ® healing komen veelal met mentale en emotionele patronen te maken hebben en dat er de behandeling mensen het volgende oplevert;

– je gesteund voelen in het leven, ook bij tegenslag
– verbinding voelen en steun & hulp ervaren van je engelen
– lichter gaan leven
– lekkerder in je vel zitten
– dichter bij jezelf en in contact met jouw gevoel
– krachtiger zelfvertrouwen
– liefde voor jezelf en de ander laten stromen
– vergeving brengen naar jezelf en de ander
– kwetsbaarheid als kracht er laten zijn
– nieuwe keuzes maken vanuit hart en ziel
– ontspanning
– vertrouwen
– vrijer voelen
– eigen wijsheid omarmen
– beter afstemmen op wie je werkelijk bent
– hernieuwde balans.


WAT KUN JE VERWACHTEN?

De behandeling vindt zittend plaats. Sensaties die je kunt ervaren variëren per persoon. Veelvoorkomend zijn: warmte, tintelingen van energie voelen stromen door je lijf, een ‘druk’ ervaren. Ook kunnen diverse emoties naar boven komen om te worden geheeld. (verwijderd uit je cellulair geheugen).

HOE WERKT HET?

Bij een IET® healing ontvang je van de negen IET-engelen een schoonmaak in het menselijk energieveld op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De IET frequentie (violette straal) is hoger dan de Reiki frequentie. Het voornaamste geschenk van Reiki is fysieke heling. Tijdens de sessie nodig ik de helende engelen van het energieveld en tevens de Christusenergie uit. Je zelfgenezend vermogen wordt krachtig geactiveerd!

Energetische blokkades worden omhoog gehaald uit jouw cellen en verwijderd uit je cellen en energievelden om je lichaam heen. De positieve tegenhanger van deze emotie wordt geïntegreerd in jouw energievelden. Zo worden energie inprentingen van schuld vervangen door onschuld, hartepijn wordt vervangen door liefde, wantrouwen door vertrouwen, angst door veiligheid. enz.  Dit kan direct het gevoel geven dat er een zware last van je afvalt.

De IET-straal verwijdert onder andere onbewuste karmische inprentingen, beperkende gedachtepatronen en overtuigingen in het menselijk energieveld en het cellulair geheugen. (denk aan belemmerende gedachten patronen, waardoor je een stap niet durft te zetten). De IET-straal ondersteunt je in het herinneren en voluit leven van de echte expressie van de opdracht van je ziel in dit leven.

In een IET® sessie behandel ik de negen integratiepunten (te vergelijken met de acupressuurpunten). Daar leg ik heel zacht mijn handen op. Ieder integratiepunt is verbonden met specifieke lichaamsdelen (en chakra’s) en daarbij behorende emoties. Deze integratiepunten zitten op het hoofd, de nek, keelgebied, schouders en diverse punten op de rug.

Beelden en visualisatie:
Tijdens de behandeling zie ik  ‘beelden’ en/of ervaar ik gevoelens. Deze deel ik met je en dat verheldert op welke gebieden de engelen blokkades verwijderen en welke ervaringen ze helen,  gekoppeld aan jouw ingebrachte thema.  Ook werken we samen met de kracht van visualisatie, o.a. innerlijke kinddelen heling brengen. Hiermee versterk je je zelfheling.

Een IET® healingsessie duurt ongeveer 90 minuten.

HEALING VOOR KINDEREN

Kinderen geef ik het liefst een behandeling op afstand. Het voordeel daarvan is dat het kind, terwijl het slaapt, de helende energie ontvangt en zodoende hier niet voor hoeft ‘stil te zitten’. Of dat het lang duurt.
Een kinderhealing is voor kinderen geschikt om bijvoorbeeld lekkerder in hun vel te zitten. Er wordt, net al bij volwassenen, vooraf een intentie voor de healing besproken vooraf, meestal via de moeder.

Heeft u een kind onder de 8 jaar, dan gaat de behandeling van het kind fysiek via de moeder. De moeder ontvangt dan de healing voor het kind. Ik nodig moeder dan uit in de praktijk. Beiden profiteren daarvan!  Het kind hoeft hierbij dan niet aanwezig te zijn. Wel vraagt de moeder vooraf bij het kind om toestemming!

NA DE HEALING

Drink veel water na de behandeling! Hiermee ondersteun je jouw proces en voer je vrijgekomen afvalstoffen sneller af. Verder is het wenselijk als je ná de healing je rust kunt nemen omdat de  harmoniserende kracht van de IET sessie nog zeker 24 uur doorwerkt.

Je kunt als reactie op de healing vermoeid raken of juist een verhoogd energie-welzijn ervaren en/of emotionele uitbarstingen ervaren. Deze emotionele uitbarstingen zijn tijdelijk en het gevolg van onderdrukte gevoelens die aan de oppervlakte komen en dan verdwijnen.

Lees reacties van IET® healingsessies onder ‘klantreacties’

Je energievelden worden geschoond en jouw zelfheling doet z’n werk in één sessie.
Afhankelijk van je ingebrachte thema-intentie en hoeveel jouw bewustzijn kan integreren en je systeem kan loslaten kan het wenselijk zijn om nog één of twee sessies op hetzelfde thema te doen.  Je zult merken dat er steeds meer opgeruimd wordt, begrepen wordt en verlicht wordt.

Soms dient zich ná de healing iets nieuws aan in je bewustzijn. Dat kan omdat er een laagje is afgepeld van de ui. Je hebt je bewustzijn verruimd, hebt heling ontvangen en diepere lagen dienen zich aan om geheeld te mogen worden. Dan ben je een stap verder en ga je een laag dieper in jouw proces van zelfheling.  Dit kan aanleiding zijn voor een nieuwe IET® sessie.

Ook zou je een IET® sessie heel goed kunnen doen ter preventie – als zelfzorg –  en sowieso werk je ermee krachtig aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling!