IET® healing

Beste Sandra,
Hartelijk dank, ik voel me al een stuk lichter en rustiger. Vond het
een fijne, mooie en krachtige sessie. 
Liefs, N.

Engelen en gidsen zijn altijd bij je.
Liefdevol wachtend op jouw uitnodiging om je te helpen in alle gebieden van je leven.
Ze werken door je heen voor je hoogste goed en heling…als je ze vraagt!
De mens heeft vrije wil en de Engelen respecteren dat altijd.

Engelen fungeren als brugfunctie tussen ons mens-zijn en onze ZIEL.
En helpen ons te herinneren wie wij werkelijk zijn. 
Wij zijn spirituele wezens met een menselijke ervaring
Wij zijn deze BRON energie!
Engelen helpen ons dit te voelen en te leven!

Wil je zelf leren healen met de engelen? Dat kan!“Lieve Sandra, ik heb zoveel aan jouw behandeling gehad.
Dat maakt dat ik mijn pad verder durf te bewandelen. Ook was het erg leerzaam!
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
Ik ben je dankbaar Sandra, voor dat duwtje in de rug.
Ik mag gaan doen waar ik zo veel plezier in heb.

En ook voor de prachtige IET Advanced Practitioner cursus…
en zoals jij zo mooi zegt, er is zoveel om dankbaar voor te zijn.

Anita, nov 2021

IET logo

Wat is Integrated Energy Therapy® healing?

Stevan J. Thayer is de  grondlegger van  Integrated Energy Therapy®.  Zijn missie is: ‘Heal the world one-heart-at-a-time’.

Sinds juni 2017 ben ik gecertificeerd IET® Master-Instructor vanuit The Centre of Being, Inc. USA  www.learniet.com en verzorg ik met veel liefde IET® cursussen en workshops.

IET® is een krachtige vorm van engelenheling! en helpt blokkades los te laten en te verwijderen, de positieve (tegenovergestelde) emotie te integreren in het energieveld, karma te verwijderen en zo gevraagd wordt gewerkt aan het makkelijker herinneren en leven van je zielendoel.

Een zielester schoonmaak wordt toegevoegd aan de IET® healing wanneer je de weg wilt vrijmaken voor het beleven van je zielendoel. Het is erop gericht je zieledoel te omarmen en weerstanden weg te nemen.

Na de IET® behandeling is het veel voorkomende effect dat je een diep gevoel van vreugde en lichtheid ervaart.

De heling ontstaat/gebeurt door jouzelf en vindt plaats in de samenwerking tussen jouw ware ZIJN (je Hoger Zelf) en de Engelen, gidsen, verrezen meesters en God (de bron). Mijn rol is om deze zelfhelende energie door te geven. Ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen en Verrezen meesters en God/Bron om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven weer zélf tot heling te komen.

WANNEER?

* preventief ! Ter ondersteuning van een goede gezondheid. Je stimuleert jouw zelfheling op verschillende niveaus van zijn te weten; fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel.
* bij fysieke trauma’s en ziekte
* bij emotionele klachten zoals angst, stress, onderdrukte gevoelens, emotionele crisis.
* bij mentale klachten zoals beperkende gedachten en overtuigingen.

Disclamer:
Zonnig Hart stelt geen diagnose, behandelt noch geneest ziekte. Een healing bij Zonnig Hart is ook niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen. Wél werkt een healing sterk in op het zelf genezend vermogen van het lichaam en de geest. Wat een levenskwaliteit verhogende werking heeft.

Ik merk dat de thema’s van mensen die bij mij voor IET ® healing komen veelal met mentale en emotionele patronen te maken hebben en dat er de behandeling mensen het volgende oplevert;

– je gesteund voelen in het leven, ook bij tegenslag
– verbinding voelen en steun & hulp ervaren van je engelen
– lichter gaan leven
– lekkerder in je vel zitten
– dichter bij jezelf en in contact met jouw gevoel
– krachtiger zelfvertrouwen
– liefde voor jezelf en de ander laten stromen
– vergeving brengen naar jezelf en de ander
– kwetsbaarheid als kracht er laten zijn
– nieuwe keuzes maken vanuit hart en ziel
– ontspanning
– vertrouwen
– je vrijer voelen
– eigen wijsheid omarmen
– beter afstemmen op wie je werkelijk bent
– hernieuwde balans vinden.

 

“Lieve Sandra, Ik ben nog onder de indruk van de healing.
Ben heel anders naar huis gegaan dan de eerste keer, het was overweldigend. 
Begin nu in een andere flow te komen en hoop dat het zo doorzet. Ik slaap nu ook veel beter.
Dank voor je liefdevolle healing, ben zo blij jou te hebben ontmoet, het voelde de eerste keer al meteen goed.”
Jannie, april 2019

 


WAT KUN JE VERWACHTEN?

De behandeling vindt zittend plaats. Sensaties die je kunt ervaren variëren per persoon. Veelvoorkomend zijn: warmte, tintelingen van energie voelen stromen door je lijf, een ‘druk’ ervaren. Ook kunnen er emoties naar boven komen. Het kan ook zijn dat je niks meevoelt. ´Healing-without-feeling’ noemen we dat in de Integrated Energy Therapy. Dan is de energieverschuiving zo groot dat je het niet hoeft mee te voelen!

HOE WERKT HET?

Bij een IET® healing ontvang je van de negen IET®-engelen een schoonmaak in het menselijk energieveld op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De IET® frequentie (violette straal) heeft een hogere trillingsfrequentie dan de Reiki frequentie. Het voornaamste geschenk van Reiki is fysieke heling. Het voornaamste geschenk van IET® is emotionele/mentale en spirituele zelfheling. Tijdens de sessie word je zelfgenezend vermogen krachtig geactiveerd door de frequenties van de Engelen met de Violette Energiestraal! 

Energetische blokkades worden omhoog gehaald uit jouw cellen en verwijderd uit je cellen en energievelden om je lichaam heen. De positieve tegenhanger van deze emotie wordt geïntegreerd in jouw energievelden. Zo worden energie inprentingen van schuld vervangen door onschuld, hartepijn wordt vervangen door liefde, wantrouwen door vertrouwen, angst door veiligheid. enz.  Dit kan direct het gevoel geven dat er een zware last van je afvalt.

De IET® energiestraal verwijdert onder andere onbewuste karmische inprentingen, beperkende gedachtepatronen en overtuigingen in het menselijk energieveld en het cellulair geheugen. (denk aan belemmerende gedachten patronen, waardoor je een stap niet durft te zetten).

De IET® energiestraal ondersteunt je in het herinneren en voluit leven van de echte expressie van de opdracht van je ziel in dit leven.

In een IET® sessie behandel ik de negen integratiepunten (te vergelijken met de acupressuurpunten). Daar leg ik heel zacht mijn handen op. Ieder integratiepunt is verbonden met specifieke lichaamsdelen (en chakra’s) en daarbij behorende emoties. Deze integratiepunten zitten op het hoofd, de nek, keelgebied, schouders en diverse punten op de rug.

Beelden en visualisatie:
Tijdens de behandeling zie ik  ‘beelden’ en/of ervaar ik gevoelens. Deze deel ik met je en dat verheldert op welke gebieden de Engelen blokkades verwijderen en welke ervaringen ze helen,  gekoppeld aan jouw ingebrachte thema. Ook werken we samen met de kracht van visualisatie om, o.a. innerlijke kinddelen heling te brengen. 

Een IET® healingsessie duurt ongeveer 90 minuten. We hebben een voorgesprek om de intentie van de healing te focussen. Je totale afspraak duurt 2 uur.

NA DE HEALING

Drink veel water na de behandeling! Hiermee ondersteun je jouw proces en voer je vrijgekomen afvalstoffen sneller af. Verder is het wenselijk als je ná de healing je rust kunt nemen omdat de  harmoniserende kracht van de IET sessie nog zeker 24 uur doorwerkt.

Je kunt als reactie op de healing vermoeid raken of juist een verhoogd energie-welzijn ervaren en/of emotionele uitbarstingen ervaren. Deze emotionele uitbarstingen zijn tijdelijk en het gevolg van onderdrukte gevoelens die aan de oppervlakte komen en dan verdwijnen.

Lees reacties van IET® healingsessies onder ‘klantreacties’

Je energievelden worden geschoond en jouw zelfheling doet z’n werk in één sessie.
Afhankelijk van je ingebrachte thema-intentie en hoeveel je kunt integreren en loslaten op dit moment kan het wenselijk zijn om één tot drie sessies op hetzelfde thema te doen.  Je zult merken dat je steeds meer loslaat, tot inzichten komt en je je opgeruimder gaat voelen.

Soms dient zich ná de healing iets nieuws aan in je bewustzijn. Dat kan omdat er een laagje is afgepeld van de ui. Je hebt je bewustzijn verruimd, hebt zelfheling ontvangen en diepere lagen dienen zich aan. Laten zich zien om jouw liefdevolle heling te ontvangen.   

Ook kun je een IET® sessie heel goed kunnen doen ter preventie – als zelfzorg –  en sowieso werk je ermee krachtig aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling!

 

 

HEALING VOOR KINDEREN

Kinderen geef ik het liefst een behandeling op afstand. Het voordeel daarvan is dat het kind, terwijl het slaapt, de helende energie ontvangt en zodoende hier niet voor hoeft ‘stil te zitten’. Of dat het lang duurt.
Een kinderhealing is voor kinderen geschikt om bijvoorbeeld lekkerder in hun vel te zitten. Er wordt, net al bij volwassenen, vooraf een intentie voor de healing besproken.

Heeft u een kind onder de 8 jaar, dan gaat de behandeling van het kind fysiek via de moeder. De moeder ontvangt dan de healing voor het kind. Ik nodig moeder dan uit in de praktijk. Beiden profiteren daarvan!  Het kind hoeft hierbij dan niet aanwezig te zijn. Wel vraagt de moeder vooraf bij het kind om toestemming!