Cursussen en workshops

De cursussen & workshops van Zonnig Hart zijn allemaal verbonden aan de missie van de Integrated Energy Therapy: ‘heal the world, one heart at a time!’

Overzicht van cursussen-workshops:
• Cursus IET® Advanced practitioner. 
• Workshop Healing Angels of the Energy Field.

Inschrijving:
Stuur me een mailtje naar info@zonnighart.nl of bel me! 

ACTUELE
 AGENDA: 

Healing Angels of The Energy Field. 

Tijdens deze twee dagdelen workshop verdiep je je eigen persoonlijke verbinding met de helende engelen van het energieveld. ( de engelen van de IET®). Je leert ze met speciale gebeden uit te nodigen en je treedt via meditatieve oefeningen met hen in contact. Ervaar ze zelf en laat ze jouw leven verrijken.  Je versterkt je intuïtie en zult je gesteund en geliefd weten! Je leert een engelenhartlink maken en leert welke specifieke helende werking elke engel aanbiedt aan ons. De groepsenergie zal de ervaring versterken!

De workshop is voor iedereen toegankelijk! Je kunt de workshop ook zien als een aanvulling op óf voorbereiding op de IET® Advanced practitioner cursus.

Datum:  dinsdag 5 februari én dinsdag 12 februari 2019
Tijdstip: 10.00-13.30 uur.  
Locatie : Baarn
Kosten:
  €125.00 voor de twee dagdelen workshop. (incl. syllabus én certificaat, koffie, thee en gezonde snacks).
Groepsgrootte: maximaal 7 deelnemers


Cursus IET® Advanced practitioner
:

De Integrated Energy Therapy (IET®) cursus leid je in drieënhalve dag (of 7 dagdelen) op tot IET® Advanced Practitioner. Je leert zelf healen met de negen helende engelen van het energieveld.

November/December 2018:  (VOLgeboekt)

Dagdelen 1 en 2:  Basic Level IET
Dagdelen 3 en 4: Intermediate Level IET
Dagdelen 5 en 6: Advanced Level IET 
Data :  woensdag 7, 14, 21, 28 november, 5 en 12 december 2018
Tijdstip : 10.00-13.30 uur
Locatie : Baarn
Groepsgrootte:
maximaal 5 deelnemers
Kosten: € 499,50 


APRIL 2019
:
woensdag 3 april  ; Basic Level IET
woensdag 10 april ; Intermediate Level IET
woensdag 17 april ; Advanced Level IET 1e deel
woensdag 24 april ;Advanced Level IET 2e deel  (9.30 tot 12.30 uur!)
Locatie: Hof van Barlo, Groenekan  (nabij Utrecht)  www.hofvanbarlo.nl/permacultuurtuin
Tijdstip: 9.30 – 17.00 uur, laatste dag tot 12.30 uur
Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers
Kosten:  € 555.00 voor de gehele cursus (dit is 10% korting ten opzichte van deelname aan losse IET levels)

Certificering en syllabus:
Je wordt pér opleidingsniveau gecertificeerd vanuit de Center Of Being.
Ook ontvang je een uitgebreide Nederlandse syllabus per opleidingsniveau als naslagwerk.

Vanaf 2019 bied ik de IET® Advanced Practitioner cursus verspreid over drieënhalve dagen. Dit creëert meer rust en ruimte in het Advanced programma én extra oefentijd.  

Losse delen:
Het is mogelijk je op te geven voor losse opleidingsniveau’s. Om daarna te beslissen of je de week erna of op een later moment verder wilt. Deze losse delen volg je wel altijd in de juiste volgorde:
2019: Basic €165,00,  Intermediate € 185,00, Advanced € 266,70 (=prijs voor anderhalve dag!)

 

Inhoud volledige Cursus IET® Advanced Practitioner:

Inwijdingen:
Elk level waarin je wordt opgeleid ontvang je een inwijding van de IET engelen. Deze inwijdingen vormen de kern van de 3 ½ daagse cursus. Hierdoor word je een kanaal, waardoor je de helende energieën ontvangt en kunt gaan doorgeven. Jouw energiekanaal wordt permanent uitgebreid en opgeschoond. Ook zul je merken dat je zelf nauwkeurig op je zielepad wordt gezet door de engelen en dat jouw leven in beweging komt!

Wat leer je?
In drieënhalve dagen leer je jezelf en de ander een volledige IET energiebehandeling geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (karmisch) niveau. De engelen energie heeft een zeer hoge trillingsfrequentie en werkt in alle richtingen van tijd en energie. De klant gebruikt deze energie voor zelfheling.

Je leert onverwerkte emoties die zijn opgeslagen in het cellulair geheugen op diverse plekken in het lichaam te verwijderen. En tevens de bijbehorende energieblokkades uit de energievelden om ons heen te verwijderen. De positieve tegenhanger van deze emotie voer je toe in het lichaam en in de energievelden. Bijvoorbeeld: onverwerkte boosheid verwijderen en vergeving inbrengen,  angst verwijderen en veiligheid en bescherming inbrengen. Hartepijn vervangen voor liefde. enz. De Integrated Energy Therapy ondersteunt ons ook sterk in het leven van onze zieledoelen.

Je kunt na deze drieënhalve daagse cursus een eigen praktijk opzetten of deze healingvorm integreren in je bestaande praktijk. (voor meer verdiepende informatie per cursusdag zie onderaan deze pagina.)

 

VERDIEPENDE INFORMATIE CURSUS IET® PRACTITIONER

Basic IET® level:

*Je leert je hart te verbinden met het engelenrijk door middel van een engelen hartlink! Je ervaart de liefdevolle en krachtige werking ervan direct.
*Je ontdekt de IET integratiepunten op het lichaam en leert ermee te werken. Dit zijn de plekken op het lichaam waar de helende energiestraal het lichaam ingaat en van waaruit blokkades verwijderd worden door de engelen.
*Je leert de IET energie te gebruiken voor een 5 minuten bekrachtigingstechniek op jezelf of de klant. Als je dit geregeld op jezelf toepast houd je je cellulair geheugengebieden open om positieve, verruimende aspecten in het leven te verwachten en aan te trekken. (een energieboost waarbij de engelen positieve emoties integreren in je cellen)
*Je ontvangt een inwijding van de engelen op basic niveau; nu ben je afgestemd op de genezende energiestraal van de engelen en kun je deze energie kanaliseren voor jezelf en de ander om te werken op het fysieke lichaam.
*Je leert de negen cellulaire geheugengebieden op het lichaam kennen.
*Je leert pér cellulair geheugengebied wélke onverwerkte emoties mensen daarin opslaan. Wélke helende engel op elk geheugengebied zijn helende kwaliteiten aanbiedt tijdens de behandeling. (de onverwerkte emotie afvoert en de positieve tegenovergestelde emotie in het lichaam en energielichamen integreert!)
*Je leert de positieve tegenhanger van emoties te integreren in het fysieke lichaam.(zoals van angst naar veiligheid en bescherming, van wrok naar vergeving, van hartepijn naar liefde e.d.)
*Je gaat jezelf én elkaar behandelen tijdens deze dag met de geleerde technieken.

Intermediate IET® level:

*Je ontvangt een inwijding van de engelen waardoor je raakt afgestemd op de tussenliggende IET-energiestraal. Je vergroot hiermee de trilling en sterkte van de geïntegreerde energie die vanaf dat moment door je energieveld stroomt. Door de inwijding worden je secundaire chakra’s in je handpalmen geactiveerd, waardoor je handen nu als een magneet werken en je aura’s kunt schoonmaken met de engelenstraal.  Je bent nu in staat om diepliggende  emotionele, mentale en karmische blokkades te verwijderen (herhalende patronen vanuit eerdere levens, kernovertuigingen).
*Hiermee help je jezelf en de ander om de onverwerkte emoties en de blokkades die dat heeft opgeleverd te verwijderen uit het lichaam en de energievelden. Zodat we laagje voor laagje afpellen om steeds dichterbij onze kern terug te komen van wie we werkelijk zijn. En onze zieledoelen te leven in het hier en nu!
*Je intuïtieve vermogen groeit vanaf deze inwijding met elke behandeling die je geeft.
*Je gaat elkaar behandelen tijdens deze dag met de geleerde technieken.

Advanced IET® level:

*Je ontvangt een inwijding van de engelen waardoor je raakt afgestemd op de gevorderde IET-energiestraal. Het gevorderde niveau is gericht op het ‘beleven van je zieledoel’.  Je leven kan hierdoor in een stroomversnelling komen. Je wordt als het ware stevig op je eigen zielepad gezet. Dit maakt dat je een nieuwe stroom kunt gaan ervaren in je leven. Je dromen werkelijkheid kunnen worden!
*Je krijgt inzicht in belangrijkste aspecten van je zieledoel. Dit is belangrijk voor jou als individuele ziel én voor het ontvouwen van het Goddelijke plan.
*Je krijgt inzicht in de verschillende fases waar het zieledoel zich doorheen beweegt om tot manifestatie te komen en welke relatie dit heeft met ons gevoel. Wat er kan gebeuren als delen van de weg in ons lichaam geblokkeerd zitten. Waaraan we dat dan voelen. En wat er gebeurt als we de weg vervolgens energetisch schoonmaken. Terwijl de energie van ons zieledoel zich een weg baant door het lichaam komen we allerlei gevoelens tegen! Je vergroot je bewustzijn hierop en helpt blokkades verwijderen, zodat de weg vrij komt te liggen voor het beleven van jouw zieledoel. En dat van je klant! ‘reach for the stars’! Droom groots en verwacht te ontvangen.
*Je leer je eigen zieledoel(en) én die van je cliënt sneller en makkelijker tot leven te brengen: met diverse technieken, waaronder de zielester schoonmaak, hartnet techniek & hartgolf.
*Ook leer je weerstanden en angsten, die je onbewust weerhouden om jouw zieledoel daadwerkelijk te beleven, op te ruimen met een spierspanning en ontspanningstechniek. Op deze wijze kun je ook je cliënten van dienst zijn bij een zielester schoonmaak!
*Je gaat elkaar behandelen tijdens deze drie dagdelen met de geleerde technieken.
*Je leert je gift van heling aan te bieden door energetische hartstralen te maken die je in de aarde kunt verankeren om de aarde heling te geven en alle mensen die er doorheen gaan kracht te geven.

Meer info over IET ® vind je op de site van The Center of Being via  www.learniet.com.

Ik verheug me erop je te ontmoeten en je de helende kracht van de engelen te mogen doorgeven!

Heb je een vraag, neem dan gerust contact met me op. 

Harte groet,

Sandra