“De IET cursussen hebben al mijn verwachtingen overtroffen! Ik voel nu een enorm vertrouwen in dat we altijd verbonden zijn en altijd geholpen worden in ons leven.” Edith

 “Ik vond het grandioos, Ik ben véél dichterbij mezelf gekomen en ik voel zoveel liefde dat ik het door mag geven…dank je wel lieve Sandra voor je heldere boodschap en steun bij het oefenen..je straalt heel veel blijdschap en vertrouwen uit.”  Christie

Cursussen en workshops

 In alle IET cursussen & workshops staat jouw verbinding met jezelf en je verbinding met de Bron centraal. De missie   van Integrated Energy Therapy is: ‘Heal The World, One Heart at a Time!

Overzicht van cursussen-workshops 2021:

• Workshop Healing Angels of the Energy Field
• Cursus IET® Basic, Intermediate en Advanced level Practitioner
• Cursus IET® in 14 stappen naar transformatie. Voor info klik HIER 

WORKSHOP; Healing Angels of The Energy Field. 

Engelen helpen ons graag, als we ze uitnodigen! En dát doen we tijdens deze workshop!

Tijdens deze twee dagdelen workshop verbind je je met de helende IET® engelen van het energieveld.
Je leert ze met je intentie uit te nodigen en je treedt via meditatieve oefeningen met hen in contact.
Je versterkt je intuïtie en zult je gesteund en geliefd weten
De groepsenergie zal de ervaring versterken! 
Lees meer over deze workshop op mijn blog; ‘mijn waarneming van engel Faith’ 

De workshop is voor iedereen toegankelijk! 
De energieën werken in op je lichaam en geest en helpen je dichter bij jezelf te komen!.

 

CURSUSSEN IET® Practitioner: Basic – Intermediate – Advanced level practitioner

Wil je zelf leren healen met de energie van engelen? Dat kan! IET® is prachtig, liefdevol. Je werkt krachtig aan je zelfheling. En de energie maakt dat je je vrolijker, lichter en liefdevoller voelt.  Bovendien is het leuk om te leren.   

De Integrated Energy Therapy (IET®) cursus is een krachtige zelfheling cursus waarin je een doorgeefluik wordt voor de helende energieën van de Engelen.  Je versterkt je verbinding met je Goddelijke Zelf. De cursus helpt je in het proces van je te herinneren wie je werkelijk bent. Je vergroot je bewustzijn van je Goddelijke kracht IN jezelf.  IET stimuleert je om stevig verankert in je Godsbewustzijn je dagelijks leven te leven. En geeft je hier concrete tools in. 

Wil je óók dieren behandelen met IET®? Dan volstaat de Basic level IET® cursus. Vervolgens kun je elders een IET® Dieren cursus volgen om op paarden, honden en katten te leren behandelen.

De IET® opleidingsniveaus zijn los te volgen of als een serie.

Elk opleidingsniveau ontvang je een energetische inwijding van de engelen. Je zult optimaal in de stroom van je leven worden gezet! En je lekkerder in je vel voelen, dichterbij jezelf. 

AGENDA cursussen IET® Practitioner 2021: 

Mijn cursusdata gaan altijd in overleg met de eerste deelnemers!

* Basic / Intermediate /  Advanced Level Practitioner IET

Tijdstip: 9.45-18.00 uur (inloop om 9.30 uur)
Duur: Elke opleidingsniveau duurt 1 dag 
Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers.
Locatie: Baarn
Investering:  € 555,00 voor de driedaagse cursus

Certificering en syllabus:
Je wordt pér opleidingsniveau gecertificeerd vanuit de Center Of Being.
Ook ontvang je een uitgebreide Nederlandse syllabus per opleidingsniveau als naslagwerk.

Inhoud volledige Cursus IET® Basic – Intermediate – Advanced Practitioner:

Inwijdingen:

Elk level waarin je wordt opgeleid ontvang je een energetische inwijding van de IET engelen. Deze inwijdingen vormen de kern van de 6 dagdelen cursus. Hierdoor word je een kanaal, waardoor je de helende energieën ontvangt en kunt gaan doorgeven. Jouw energiekanaal wordt permanent uitgebreid en opgeschoond. Ook zul je merken dat je zelf nauwkeurig op je zielepad wordt gezet door de engelen en dat jouw leven in beweging komt!

Wat leer je?

In drie dagen leer je jezelf en de ander een volledige IET energiebehandeling geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (karmisch) niveau. De engelen energie heeft een zeer hoge trillingsfrequentie en werkt in alle richtingen van tijd en energie. De klant gebruikt deze energie voor zelfheling.

Je leert onverwerkte emoties te integreren. Deze emotieoverschotten zijn opgeslagen in het cellulair geheugen op diverse plekken in het lichaam. Tevens leer je de bijbehorende energieblokkades uit de energievelden om ons heen te verwijderen, zodat herhalende patronen in het leven doorbroken worden. De positieve tegenhanger van deze emotie voer je toe in het lichaam en in de energievelden. Bijvoorbeeld: onverwerkte boosheid verwijderen en vergeving inbrengen,  angst verwijderen en veiligheid en bescherming inbrengen. Hartepijn vervangen voor Liefde. Iemand leert weer vertrouwen op de liefde….enz. De Integrated Energy Therapy ondersteunt ons ook sterk in het leven van onze zieledoelen.

Je kunt na deze drie daagse cursus de IET doorgeven in je eigen praktijk. (voor meer verdiepende informatie per cursusdag zie onderaan deze pagina.)

VERDIEPENDE INFORMATIE CURSUS IET® PRACTITIONER PER OPLEIDINGSNIVEAU

Basic IET® practitiner level:

*Je leert je hart te verbinden met het engelenrijk door middel van een engelen hartlink!
Je ervaart de liefdevolle en krachtige werking ervan direct.

*Je ontdekt de IET integratiepunten op het lichaam en leert ermee te werken.
Dit zijn de plekken op het lichaam waar de helende energiestraal het lichaam ingaat en van waaruit blokkades verwijderd worden door de engelen.

*Je leert de IET energie te gebruiken voor een 5 minuten bekrachtigingstechniek op jezelf of de klant.
Als je dit geregeld op jezelf toepast houd je je cellulair geheugengebieden open om positieve, verruimende aspecten in het leven te verwachten en aan te trekken. (een energieboost waarbij de engelen positieve emoties integreren in je cellen).

*Je ontvangt een inwijding van de engelen op basic niveau; nu ben je afgestemd op de genezende energiestraal van de engelen en kun je deze energie kanaliseren voor jezelf en de ander om te werken op het fysieke lichaam.

*Je leert de negen cellulaire geheugengebieden op het lichaam kennen.

*Je leert pér cellulair geheugengebied wélke onverwerkte emoties mensen daarin opslaan.
Wélke helende engel op elk geheugengebied zijn helende kwaliteiten aanbiedt tijdens de behandeling. (de onverwerkte emotie afvoert en de positieve tegenovergestelde emotie in het lichaam en energielichamen integreert!)

*Je leert de positieve tegenhanger van emoties te integreren in het fysieke lichaam.(zoals van angst naar veiligheid en bescherming, van wrok en boosheid naar vergeving, van hartepijn naar liefde e.d.)

*Je gaat jezelf én elkaar behandelen tijdens deze dag met de geleerde technieken.

Intermediate IET® practitioner level

*Je ontvangt een inwijding van de engelen waardoor je raakt afgestemd op de tussenliggende IET-energiestraal. Je vergroot hiermee de trilling en sterkte van de geïntegreerde energie die vanaf dat moment door je energieveld stroomt.

Door deze inwijding worden je secundaire chakra’s in je handpalmen geactiveerd, waardoor je handen nu als een magneet werken en je aura’s kunt schoonmaken met de engelenstraal.  Je bent nu in staat om diepliggende  emotionele, mentale en karmische blokkades te verwijderen (herhalende patronen vanuit eerdere levens, beperkende gedachten en kernovertuigingen).

*Hiermee help je jezelf en de ander om de onverwerkte emoties en de blokkades die dat heeft opgeleverd te verwijderen uit het lichaam en de energievelden.

*Zodat we laagje voor laagje afpellen om steeds dichterbij onze kern terug te komen van wie we werkelijk zijn.
En de weg vrijer te maken om onze zieledoelen te leven in het hier en nu!

*Je intuïtieve vermogen groeit vanaf deze inwijding met elke behandeling die je geeft.

*Je gaat elkaar behandelen tijdens deze dag met de geleerde technieken.

Advanced IET® practitioner level:

*Je ontvangt een inwijding van de engelen waardoor je raakt afgestemd op de gevorderde IET-energiestraal. Het gevorderde niveau is gericht op het ‘beleven van je zieledoel’.  Je leven kan hierdoor in een stroomversnelling komen. Je wordt als het ware stevig op je eigen zielepad gezet. Dit maakt dat je een nieuwe stroom kunt gaan ervaren in je leven. Je dromen werkelijkheid kunnen worden!

*Je krijgt inzicht in belangrijkste aspecten van je zieledoel. Dit is belangrijk voor jou als individuele ziel én voor het ontvouwen van het Goddelijke plan.

*Je krijgt inzicht in de verschillende fases waar het zieledoel zich doorheen beweegt om tot manifestatie te komen en welke relatie dit heeft met ons gevoel. Wat er kan gebeuren als delen van de weg in ons lichaam geblokkeerd zitten. Waaraan we dat dan voelen. En wat er gebeurt als we de weg vervolgens energetisch schoonmaken. Terwijl de energie van ons zieledoel zich een weg baant door het lichaam komen we allerlei gevoelens tegen! Je vergroot je bewustzijn hierop en helpt blokkades verwijderen, zodat de weg vrij komt te liggen voor het beleven van jouw zieledoel. En dat van je klant! ‘reach for the stars’! Droom groots en verwacht te ontvangen.

*Je leer je eigen zieledoel(en) én die van je cliënt sneller en makkelijker tot leven te brengen: met diverse technieken, waaronder de zielester schoonmaak, hartnet techniek & hartgolf.

*Ook leer je weerstanden en angsten, die je onbewust weerhouden om jouw zieledoel daadwerkelijk te beleven, op te ruimen met een spierspanning en ontspanningstechniek. Op deze wijze kun je ook je cliënten van dienst zijn bij een zielester schoonmaak!

*Je gaat elkaar behandelen tijdens deze drie dagdelen met de geleerde technieken.

*Je leert je gift van heling aan te bieden door energetische hartstralen te maken die je in de aarde kunt verankeren om de aarde heling te geven en alle mensen die er doorheen gaan kracht te geven.

Meer info over IET ® vind je op de site van The Center of Being via  www.learniet.com.

Ik verheug me erop je te ontmoeten en je de helende kracht van de engelen te mogen doorgeven!

Heb je een vraag, neem dan gerust contact met me op. 

Harte groet,

Sandra