Over Zonnig Hart

Zonnig Hart te Baarn heeft focus op bewust-zijn ontwikkeling & healing.  Laat de zon in jouw hart stralen!

Mijn naam is Sandra Blauw (1975) en ik heb Zonnig Hart opgericht in februari 2013.
Sindsdien bied ik Creatieve (levens) Loopbaanbegeleiding in Baarn. In 2016 aangevuld met IET® healing sessies. Deze energie is zo krachtig en liefdevol, dat ik me hierin verder ben gaan scholen. En vanaf voorjaar 2018 kun je ook voor cursussen IET® practitioner bij me terecht, omdat ik deze ‘zelfhelingtechniek’ wil doorgeven!

In 2009 heb ik de post HBO opleiding Creatieve Levensloopbaan Counseling afgerond bij drs. Alien Verhoef. Dit heeft de basis gelegd voor mijn huidige praktijk.

In juni 2017 ben ik gecertificeerd als IET® Master Instructor. Eerder volgde ik trainingen in energetisch werk, zoals IET® healing practitionar (jan. 2016), Regenesis Touch (2016), Reiki I en II (2008).

Sinds mijn tienerjaren herinner ik me heldere dromen, contact met dieper ‘weten’ en voel ik me verbonden met helpers uit de geestelijke wereld. Ik voel een grote aantrekking vanuit het Engelenrijk. Het is voor mij heel natuurlijk en hartverwarmend om deze helpers dagelijks aan te roepen in mijn leven.

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik januari 2016 de IET® healing opleiding volgde. En de Engelen gaven me een prachtige bevestiging in de vorm van een droom zo’n drie weken vóór de opleiding. Ik ontving een heldere droom waarin ik een ontmoeting had met een Engel die mij een healing gaf, mijn voeten vasthoudend. En in deze droom zág en voelde ik de energiebron waarmee de engelen van IET® healing werken uit mijn buik komen in kleur en vorm.

Twee weken later, tijdens mijn opleiding tot IET® practitioner, viel het kwartje, toen ik leerde dat wát ik gedroomd had de Engelen energie was waarmee IET® healing werkt!! De Engelen hadden me voorbereid op wat komen ging. Wat een geschenk!

De kracht van IET®healing ervaar ik als groot en mijn wens is dat veel mensen een persoonlijke healing door de Engelen mogen ontvangen. Dit werkt als een grote energetische schoonmaak en heeft een diepgaande uitwerking op alle niveaus van ons energieveld en van ons zijn. Het helpt je je zielemissie te leven!

Mijn natuurlijke interesse in bewustwordingsprocessen maakt dat ik me nu ruim 20 jaar verdiep in spiritualiteit, de universele wetten en in het Christendom, bekeken vanuit de gnostiek. In de brede zin van het woord, zonder zelf aangesloten te zijn bij een religieuze stroming.

Werkwijze Creatieve Levens Loopbaan begeleiding

In de begeleiding merk ik dat mensen zich weer herinneren en verbinden met ‘voelen’ (buikstreek) en ‘weten’ (hart) en dit tezamen met ‘denken’ (hoofd) te gebruiken in het leven.

Bij Zonnig Hart kun je terecht als je de behoefte voelt te ontwikkelen in bewustwording en vanuit je hart (verbonden met je zieledoel) wilt leven. Bijzonder waardevol voor mensen die zichzelf herkennen als (hoog) gevoelig.

Ik werk op creatieve wijze, gebruikmakend van o.a.

– Biografisch werken
– Sub personen werk
– Visualisatie,
– Gewaar zijn van – aanwezig zijn in je lichaam.
– Schrijf- en tekenoefeningen
– Affirmaties
– IET® Healing

Ik laat me graag inspireren door mensen-boeken van: Eckard Tolle,  Byron Katie, William Gijssen,  doorgegeven wijsheid aan Jozef Rulof , Anastasia-reeks e.a.

Zonnig Hart staat voor een open hart, authenticiteit, openheid, vertrouwen, humor en speelsheid, creativiteit!

Ontspanning
In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, veelal in mijn moestuin. Ik houd ook enorm van lezen en stijldansen. En voel me als een vis in het water bij het doen van visualisatie oefeningen, afstemmen op mijn helpers, me verdiepen in spiritualiteit. Als ‘zoeker’ is dit alles ook nooit klaar. Aanwezig zijn in het proces van het leven!

Ik geloof in een leven lang leren en groeien en ervaar dit dagelijks door (de spiegel van) mijn kinderen, partner, vrienden, kennissen en familie, mensen die ‘toevallig’ op mijn pad komen en via klanten.

Sandra’s loopbaan
In het verlengde van ‘een leven lang leren’ investeer ik regelmatig in bijscholing op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en counseling. De belangrijkste ‘scholing’ uitgelicht op mijn Levens CV:

 

 • Momenteel volg ik de Jaartraining: ‘Werken met lichaamstaal’, De ALchemist, instituut voor Lichaamstaal. Opleiders: Hilde Bolt en Iet Mans jan t/m nov 2020.
  Integrated Energy Therapie
  ® Master Instructor, 2017, opgeleid door Maria Henkes, en gecertificeerd vanuit The Centre of Being inc USA.
 • Regenesis Touch,  2016. Quantum-Academy.
 • Integrated Energy Therapie ® Practitioner,  2016. Opgeleid door Linda Goodings en gecertificeerd vanuit The Centre of Being inc USA.
 • Alien Verhoef; bijscholing Creatieve Loopbaanbegeleiding voor loopbaancoaches, maart-juli 2013
 • Energetische bescherming voor sensitieve personen, Sylvia van Zoeren 2010
 • Post HBO opleiding Creatieve Levens Loopbaan Counseling aan de Academie Integrale Menswetenschappen te Utrecht, door Alien Verhoef 2008-2009
 • Reiki I en II (energetisch healing) 2007-2008
 • Life-coaching opleiding, Annemarie Sips, te Klundert 2007
 • Energetisch werken diverse trainingen bij Henriette Hackenberg 2005-2006
 • Opleiding Reïncarnatietherapie, SRN te Utrecht, eerste leerjaar afgerond 2001
 • HBO opleiding Psycho Sociaal Werk, Hogeschool Holland 1993-1998