Klantreacties

“Wat een bijzondere dagen waren de workshops Helende engelen bij Sandra. Ze geeft zoveel liefde en energie. Zo bijzonder het contact met de engelen. Nooit gedacht dat het me zoveel ging brengen. Ongelooflijk dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Dank je wel lieve Sandra voor al jouw liefde. 
liefs Angelina, febr. 2019

“De workshop ‘Helende Engelen van het Energieveld’ is een heerlijk kadootje aan jezelf. Sandra verzorgt en begeleidt de twee ochtenden zeer zorgvuldig, met hart en ziel en een hoop enthousiasme. Bij haar ben je gegarandeerd in zeer goede handen en geef je jezelf uiteindelijk iets heel waardevols; om blij en dankbaar van te worden”. 
Marit -febr. 2019

 “Ik sta echt enorm versteld van het resultaat. Alles is ineens in beweging. Werk, privé, van binnen….is het altijd zo groots? Ik heb geen één keer meer hartkloppingen gehad, om maar iets te noemen. Direct na de IET behandeling voelde ik me heel fijn & open. Ik voel me nu rustiger, voel me niet zo snel gestrest. Als mijn stress op 80% zat, zit ik nu op 30/35%. Ik had heus wel verwachtingen bij de behandeling, maar dit is wel bóven verwachting!”

Jessica, 2019

“Ik heb de workshop “Helende Engelen” gedaan bij Zonnig Hart. Het was een bijzondere ervaring die ik niet had willen missen. De persoonlijkheid van Sandra was een aanvulling op het geheel. Ik kan het iedereen aanbevelen. Steven febr. 2019

Creatieve loopbaanbegeleiding is een aanrader voor iedereen die voor een keuze staat. Op vakkundige wijze begeleidt Sandra de visualisatie en ontstaat er langzaam een tekening waarin zichtbaar wordt welk beeld hoort bij de verschillende keuzes, zonder dat het op dat moment al concreet is. Gaandeweg het jaar kon ik wat zich aandiende toetsen aan deze beelden en doe ik nu waar ik heel blij van word’ 
Annemarie, 2018

 

“Je hebt me tijdens de IET cursus een flinke aanzet gegeven.
Ik ben wakker geworden in mezelf’ en wil je daarvoor enorm bedanken.’ 
Emilie  (IET Advanced Practitioner) oktober 2018

 

 ‘”Ik ben ontzettend blij dat ik je heb leren kennen en dat je me samen met de engelen zo goed hebt kunnen helpen. Ik voelde ’s middags gelijk al meer energie. Wel moe maar ook energie. Dat voel ik nog steeds. De ochtend erna werd ik wakker en had ik zelfs zin in de dag. Dat is even geleden dat ik dat gevoel heb gehad.
Ik voel me, nu een week later, nog steeds beter. Ik voel me letterlijk en figuurlijk lichter. Ik voel me ontspannen. Heerlijk. Ik heb niet meer het gevoel dat er steeds ergens iets zit waarvan ik niet weet wat het is maar dat het wel aan me trekt. Veel dank! “
Rian, 2018

 

 “Ik vond het grandioos, Ik ben véél dichterbij mezelf gekomen en ik voel zoveel liefde dat ik het door mag geven…dank je wel lieve Sandra voor je heldere boodschap en steun bij het oefenen..je straalt heel veel blijdschap en vertrouwen uit, zodat het fijn is om les te krijgen. Ook al is het soms wel heel veel en komt er veel los”
Christie, 64 jaar, (IET Advanced Practitioner) oktober 2018

 

“De cursus heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik voel nu een enorm vertrouwen in dat we altijd verbonden zijn en altijd geholpen worden in ons leven. Ik ben dankbaar om een doorgeefluik te mogen zijn van de engelen om hiermee de mensen te kunnen helpen.”
Edith, 58 jaar (IET Advanced Practitioner) oktober 2018 

 

Alles in mij is gaan stromen. Dit heeft geleid tot verbinding en inzicht!’
Ineke (IET Advanced Practitioner) april 2018

 

“In april heb ik de IET-cursus gedaan onder leiding van Sandra. In een kleine groep hebben we geleerd te werken met de engelen. Sandra heeft ons zeer professioneel en op haar geheel eigen wijze begeleid. Ik vind Sandra een puur en zuiver mens met een altijd stralende lach en een zonnig hart. Ze laat iedereen in zijn/haar waarde en staat open voor nieuwe inzichten. Ze heeft de theorie afgewisseld met oefeningen zodat we zelf konden ervaren wat een engelen-healing kan doen voor je en hoe het is om het zelf te ‘geven’ aan een ander. Wat ik geleerd heb in de cursus neem in mee in mijn eigen healing-praktijk. Het is fijn om heel bewust contact te maken met de engelen die altijd klaar staan voor ons.” 
Agnes (IET Advanced practitioner) april 2018

 

“Ik vond het een hele fijne ervaring en ben blij dat ik het heb mogen doen. Je hebt een heel warme omgeving gecreëerd en je leerde ons de engelenheling technieken zeer duidelijk. Ik gebruik de IET voor mezelf en voel me daardoor zeker, rustig en gesteund. Bij klanten integreer ik ook bepaalde handelingen van de IET in de energiebehandeling. Voelt erg fijn. Dank je Sandra, was top!”
Marion (IET Advanced practitioner) april 2018

 

“Lieve Sandra, super bedankt voor de mooie en krachtige IET sessie. Ik ben heel dankbaar en vond het een hele bijzondere ervaring. Ik heb IET nog niet eerder ervaren, maar wat een verhelderende en helende ervaring. Wat mooi is, is dat het mij onder andere geholpen heeft om echt nieuwe stappen te zetten op werkgebied. En het heeft al geleid tot een heel leuk en nieuw project. Wat mij met name opvalt is jouw liefdevolle begeleiding en het is echt een plezier om een sessie met jou mee te maken. Bedankt!”
Arjan, 2018

 

Lieve Sandra, Ik heb echt een verandering doorgemaakt!!! Het is ongelooflijk. Voel me verlicht, opgeruimd en blij. Het lijkt wel of ik fysiek ook veel meer kan. Heb 10 km gelopen zonder problemen. Ik zie mijn toekomst nu veel zonniger in. Mijn omgeving merkt ook duidelijk verschil. Mijn oude zelf komt weer terug. Vond de engelenheling een prachtige ervaring, voelde echt de verschillende energieën. Zoo mooi! Ik ben je toch zoooooo dankbaar dat je dit voor me hebt gedaan!”
Nettie, 2017 

“Hoi San, na de healing die ik van jou kreeg, kwam er bij mij veel gevoel los. Het kwam gewoon vrij, zonder verhaal en was daarna ook weg. Het was midden in een erg hectische periode en te midden van alle drukte was het erna veel makkelijker voor mij om te kiezen voor plezier en rust. Tijdens de healing was de tijd even stilgezet en kwam ik met jouw hulp bij wat voor mij echt nodig en goed was en ís. Ik merk dat ik die energie nog steeds met me mee neem, heel erg fijn en ondersteunend, dus dank je wel Sandra!”
💛Liefs Mignon, 2016

 “Tijdens de sessie zijn er veel emoties losgekomen en oude gevoelens zijn nadien even sterk boven komen drijven, zowel in dag- als nachtbewustzijn. Ook de eerste nacht een heel fijn, sterk en coherent gevoel gehad, echt zijnde vanuit mijn buikgebied, heel krachtig (en onbekend). Inmiddels voel ik me lichter en beter in staat me te richten op mijn eigen, nieuwe leven zonder schuldgevoelens over wat ik niet meer doe. Sandra is een bijzonder fijne vrouw om een IET-Healing bij te ondergaan, heel betrouwbaar en zuiver, een echte aanrader!”
Marit 48 jaar, 2016 

“Al langere tijd had ik het gevoel dat Sandra iets met healing moest gaan doen. Ooit zei tegen haar dat als ik ziek zou zijn, ik naar haar toe zou gaan voor een healing. Waarom…. omdat ik het voelde. Gelukkig is het nooit zo ver gekomen, maar laatst vroeg ik haar toch om hulp. Ik wilde graag mijn derde oog helen, helder willen zien. Sandra gaf mij een afstandshealing en werkte samen met de engelen. M’n vermoeden werd bevestigd. Sandra heeft een talent en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”  
Roos, 41 jaar 2016 

“De Engelenhealing was voor mij een bijzondere ervaring. Het begon eigenlijk al direct toen Sandra startte. Ik kreeg het gevoel alsof er toe drie keer toe een bal in mijn buik ronddraaide. Toen ik dat vertelde zei Sandra dat het grappig was dat ik het zo omschreef, omdat zij net een bal van licht uit de kosmos had gehaald om bij mij vervolgens binnen te laten komen (in mijn buik!). Heel bijzonder was dat. Vervolgens is zij bezig geweest om alle organen te ontdoen van ervaringen uit het verleden waar ik nog last van zou kunnen hebben in mijn dagelijks leven. Kortom, mijn lichaam is weer schoon en ontdaan van restanten uit mijn leven wat spirituele groei in de weg zou kunnen zitten. Het was een heel bijzondere ervaring. Mooi!”  
Karin, 2016  

“Ik klom na de IET-healing langzaam uit het gat en voelde de energie terugkomen. Met die kracht kon ik dingen veranderen en beslissingen nemen. Dus ja, ik voel verschil …….Een paar weken later merk ik dat er blijvend iets in me veranderd is en dat ik in een nieuwe, veel positievere stroom in mijn leven terecht ben gekomen.
Ik kijk anders tegen het leven aan.”  
P. 2016  

“Ik heb dit voorjaar een IET-engelenhealing mogen ervaren. Ik voelde me 3 kilo lichter na afloop, alsof er een last van mijn schouders viel. Sandra neemt je op liefdevolle en respectvolle wijze stap voor stap mee in wat ze samen met de engelen doet. Op sommige momenten voelde ik ook echt iets ‘werken’, wat overigens zeker niet onaangenaam was en op andere momenten was het juist voor Sandra meer merkbaar wat er gebeurde. Ik heb een diep gekoesterde wens bij de engelen neergelegd en het voelde heel goed om deze even niet alleen te hoeven dragen. Inmiddels, een paar maanden later, is mijn wens uitgekomen. Hoe mooi is dat? Mochten de engelen de weg daarvoor vrijgemaakt hebben dan maak ik bij deze een buiging. Dankbaar voor dit geschenk.
Sonja, 2016 

“Ik heb vooral een beter humeur sinds de IET-healing. Wat minder down.
Klaar voor nieuwe dingen. Fijn gevoel!
Evelien, 2016 

“Ik heb via Sandra een Engelen IET-healing gehad. Er zijn de nodige blokkades weggehaald. Ik merk dat ik nu gemakkelijker negatieve invloeden van buitenaf kan weren. Dat voelt heel ontspannen. Spontaan heb ik me opgegeven voor een cursus die ik jarenlang al wilde, maar waar ik toch wel tegenop zag. Nu heb ik er zin in! Al met al ben ik superblij met de healing van Sandra. Ik ben doelbewuster geworden. Dank je wel! Lieve groet Joke”
Joke, 2016 

“Sandra kwam op mijn pad in mijn zoektocht naar een passende loopbaancoach. En al snel voelde het alsof ergens al bepaald was dat onze paden zouden kruizen. Sandra heeft mij vooral veel over mijzelf laten leren, me beter naar mezelf laten kijken, mijn essenties helpen  verduidelijken en ze heeft me laten durven denken en dromen buiten mijn “gebaande/ingeslepen paden”. En dat alles op een heel betrokken, creatieve en zelfs spirituele manier. Fijn dat je me hebt geholpen bij deze ontdekkingstocht Sandra! Lieve groet Monique” 
Monique, 2015 

 “Met zonnig hart, optimisme en creativiteit heeft Sandra me het afgelopen half jaar begeleid. Met haar oordeelvrije liefdevolle benadering, creëerde ze een totaal veilige omgeving om me – iedere sessie weer – in heel mijn wezen te laten zien, zowel de lichte als donkere kanten. Het resultaat is dat ik thuisgekomen ben bij mezelf. Een groot geschenk! Vanuit deze ervaring nodig ik je van harte uit jezelf te trakteren op een sessie bij Sandra, ook al heb je de leukste baan van de wereld!”

Antoinette, 2014 

‘De vier sessies bij Sandra hebben me meer opgeleverd dan ik er vooraf van verwachte.  Sandra luisterde goed naar me en daardoor kwam ik er snel achter wat ik écht leuk vind en dat ik me daarmee ook mag bezighouden.  Ze heeft me ook concreet geholpen met  een CV en ik ga nu op zoek naar een baan in een bierbrouwerij.’ 
Nick (19 jaar), 2014 

Bij Sandra Blauw heb ik ontdekt hoe waardevol het is om op creatieve manier na te denken over mijn loopbaan. 
            Via verschillende technieken en met diverse materialen heb ik verrassend veel over mijzelf,
mijn dromen op werkgebied en mijn levenswerk’ ontdekt. Het werken met beeldende vorming en visualisaties leidde me tot heldere inzichten, die waardevol voor me zijn bij het maken van gerichte keuzes over mijn werksituatie. Gecombineerd met Sandra’s kalme, warme en professionele begeleiding ging er met deze vorm van loopbaanbegeleiding een wereld voor me open!’
 
B
ernadette  (25 jaar) 

“Wat me diep raakte is dat zo sterk uit mijn onderbewuste naar voren kwam wat voor mij belangrijk (essentieel) is om mijn doelen te bereiken”. “In beide sessies begeleidde Sandra me met een visualisatieoefening naar ‘mijn weten’ en kwam de informatie en inspiratie echt van binnenuit! Hoe concreet en helder…. Met de stap die ik inmiddels heb genomen om als zelfstandige te  werken, valt alles op zijn plaats!”
Philine (46 jr) 2012 

    “Ik ben door middel van de visualisaties in contact gekomen met mijn diepste wensen en essenties in werken! En heb van Sandra praktische tips gekregen voor in mijn huidige werk.  Ik ervaar nu meer rust en voldoening in mijn werk en kan beter met moeilijke dingen omgaan. 
Ik heb nu beter inzicht in mijn eigen talenten, vaardigheden en mijn kracht! 
Sandra, heel veel dank, ik vind dat je de gave hebt voor dit beroep.
Met een sterk ontwikkelde intuïtie en invoelingsvermogen.”
Constance (32 jr), Voorlichter  2009