Op 26 september 2018 gaat de cursus Integrated Energy Therapy (IET®) weer van start. Dit is een driedaagse cursus, waarin deelnemers kennismaken met engelenhealing, zich leren verbinden met deze hoge energie en worden opgeleid tot behandelaar.

Iedereen kan zich deze methodiek eigen maken en deelnemen aan de cursus. Er is geen vooropleiding nodig. Voor coaches, behandelaars, masseurs, docenten, of andere begeleiders die met mensen werken is deze healingmethode een zeer waardevolle aanvulling binnen de eigen praktijk. Deelnemers worden opgeleid tot Advanced Practitioner, wat inhoudt dat zij na de cursus  een volledige energiebehandeling kunnen geven aan zichzelf en aan een ander, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Wat kun je verwachten?

Je ontvangt op alle cursusdagen een inwijding van de engelen. Verspreid over deze drie dagen worden zo je 1e t/m het 5e paar van je zes paren (12 strengen) spirituele DNA geherstructureerd en uitgelijnd. Dit zorgt voor een permanente uitbreiding van je energievelden en stelt je in staat een Advanced IET behandeling te geven aan jezelf en de ander.

Op de eerste cursusdag leer je waar mensen onverwerkte emoties opslaan in het lichaam, via welke punten op het lichaam deze onverwerkte emoties kunnen worden verwijderd, hoe de positieve tegenhangers van deze emoties worden geïntegreerd en hoe hierbij wordt samengewerkt met engelenenergie.

Op dag twee leer je de menselijke energievelden schoon te maken en ben je in staat om blokkades uit deze energievelden weg te nemen, bijvoorbeeld herhalende patronen of belemmerende overtuigingen die in het onderbewustzijn zitten.

Op de laatste dag krijg je meer inzicht in je eigen potentie en levensdoelen, zodat je meer vanuit hart en ziel kunt leven en ook anderen hierbij kunt helpen.

Aanmelden

De cursus vindt plaats op woensdag 26 september, 3 oktober en 10 oktober 2018, locatie Hof van Barlo in Groenekan. Bij inschrijving vooraf voor de gehele cursus geldt een korting van 10%. Deelnemers betalen dan €499,50 voor de hele cursus, in plaats van het reguliere tarief van €555.
Deelnemers krijgen per cursusdag een uitgebreide syllabus en per cursusdag een certificaat van The Center of Being.

Wil je deelnemen aan deze cursus? Meld je dan aan via info@zonnighart.nl of bel 06-44854124.
Je kunt voor meer informatie ook kijken op www.zonnighart.nl/cursussen.

De cursus wordt gegeven door Sandra Blauw; Master Instructor IET® practitioner

©Sterke Branding