Creatief Levens Loopbaantraject

Wat kan Creatieve Levens Loopbaanbegeleiding bij Zonnig Hart jou opleveren?

• Zicht op jouw Levenswerk én deze stap voor stap manifesteren; door een combinatie van creatieve werkvormen én zogewenst IET (Integrated Energy Therapie®)
• Harte keuzes maken in je leven en loopbaan (van binnen naar buiten leven en werken)
• Meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
• Meer innerlijke rust en acceptatie
• Zicht op je kwaliteiten, uitdagingen, dieperliggende drijfveren.
• Werken met stralende ogen!

Door de combinatie van Integrated Energy Therapie® én diverse creatieve werkvormen zoals visualisatietechnieken & tekenen kun je versneld zicht krijgen op de verborgen informatie in je onderbewuste en wat er werkelijk leeft in je hart; verbonden met je zieledoel(en), En ontvang je Engelenheling op blokkades.

Een IET® healing kan als onderdeel van het creatieve loopbaantraject worden ingezet óf als losse healingsessie worden gegeven.

  
CREATIEVE (LEVENS)LOOPBAAN BEGELEIDING

Een uitgebreid (levens) loopbaantraject doorloop je in circa 12 sessies.

Tarief particulier of ZZP’er per bijeenkomst (circa 2 uur) ; € 135,00 incl. 21% BTW
Tarief werkgevers: € 145,00 excl. 21% BTW
Gratis kennismaking van 1 uur

De duur van het traject is afhankelijk van jouw behoefte en (levens) loopbaanvraag. Dit bepaal jij!
We plannen in overleg elke 2 á 3 weken een sessie. En gaan (afhankelijk van jouw vraag) aan de slag met:

Biografisch
Wie ben ik? Wat heeft mij gevormd? Wat is de rode draad van levensthema’s en levenslessen in mijn leven en de doorwerking hiervan in mijn loopbaan?

Bewustzijn van Essentie en stralende ogen
Waar gaan mijn ogen van stralen? Wat zijn mijn essenties in mijn levenswerk? Hoe verbind ik mezelf met mijn essenties en welke stappen zet ik om te werken en leven vanuit deze verbinding?

Kwaliteiten
Wat zijn mijn kernkwaliteiten? (en bijbehorende vervormingen en uitdagingen) Welke talenten bezit ik en hoe wil ik deze inzetten en verder ontwikkelen?

Wat houd me tegen?
Op welke wijze belemmer ik mezelf in het bereiken van mijn levenswerk? Welke vastgezette gedachtenpatronen (kernovertuigingen) spelen een rol? Hoe werkt het krachtenveld van subpersonen in mijn persoonlijkheid door?

Hoe nu verder…mijn visie en missie.
Wat is nu mijn visie op werken, met alles wat ik te weten ben gekomen?
Wat is mijn (levens)missiestatement? En hoe ziet mijn creatief actieplan eruit? Welke eerste stap vloeit daaruit voort?

Het proces en creatieve opdrachten
Na elke sessie ga je met creatieve opdrachten thuis verder aan de slag. Je vergroot je bewustwording, ontdekt meer over jezelf en groeit richting acceptatie en transformatie. Je gaat aan de slag met je verbeeldingskracht en creativiteit. Een verrijkende ontdekkingsreis.


Gebruikte methodieken van Zonnig Hart o.a.
– Integrated Energy Therapie®
– Sub persoonlijkheden (vanuit de Voice Dialoque)
– Biografisch werken
– Affirmaties
– Lichaam-gewaaroefeningen, Meditatie & Visualisatie
– inspiratie vanuit o.a. ‘the work ‘ Byron Katie


‘Hoe ziet jouw levenswerk eruit?’
Samen luisteren we naar je hartsverlangen om je te helpen jouw dromen in je leven en loopbaan te verwezenlijking.
We gaan op zoek naar patronen (in je gedrag, gedachten) waarmee je jezelf belemmert en gaan op zoek naar manieren om deze patronen effectief te doorbreken. Je versterkt daarmee je innerlijke kracht en ruimte om te zijn wie je wilt zijn.

De werkvormen worden door klanten ervaren als diepgaand, speels, ontspannen en verrassend inzicht gevend. De doorwerking in hun leven ervan is zichtbaar en tastbaar.

 

Rechterhersenhelft; het veld van oneindige mogelijkheden
Je hoofd, hart en je handen wijzen je de weg in je persoonlijke ontdekkingsreis. Met behulp van geleide visualisaties en teken-en schrijfopdrachten  activeer je je rechterhersenhelft. In die hersenhelft zit onze creativiteit en verbeeldingskracht. Essentieel in een creatieproces. Je legt contact met diepere (onbewuste) lagen in jezelf waar je wezenlijke antwoorden ontvangt op jouw (levens)loopbaanvragen.

‘Imagination is everything. It is the preview of life’s coming attractions.’       –  Albert Einstein –

 

Linker- en rechterhersenhelft in balans
In onze maatschappij wordt een groot beroep gedaan op de linkerhersenhelft (o.a. logisch denken). Daarin zijn we van jongs af aan flink getraind. Onze rechterhersenhelft (o.a. intuïtie)  krijgt over het algemeen veel minder aandacht. Een goede samenwerking tussen beide hersenhelften maakt dat je makkelijker in staat bent (oude) patronen los te laten en brengt een nieuwe balans in je leven.